Ha nagyon szakmai nyelven szeretnénk megfogalmazni ezt a kérdést, akkor a válasz erre, hogy szervezetünk alapvető kémiai tulajdonságát a savak és lúgok kölcsönhatása határozza meg.
Születésünket követően és a nem megfelelő életmódnak és táplálkozásnak köszönhetően szervezetünk évről évre savasabb lesz és ez különböző betegségekhez vezethet.

Az egészség, az emberi életerő a bázisban (lúg) rejlik, míg a sav elválaszthatatlan párja a betegségeknek.

A sav-bázis egyensúly egészséges embernél egyensúlyban van, ilyenkor jól érezzük magunkat a bőrünkben, jó a teljesítményünk, minden rendben működik.

Viszont a mai modern életmód savasodásra hajlamosít, a sav-bázis egyensúly felborul, eltolódik savas irányba és ez a szervezet működési zavaraihoz vezet.
Szervezetünk túlsavasodik.

Savasodásra hajlamosító tényezők:
Ø stressz
Ø dohányzás
Ø mozgásszegény életmód
Ø túlzásba vitt fogyókúra, amely egyéb más hiánybetegségeket is okozhat
Ø alkohol fogyasztása
Ø túlzott hús fogyasztás
Ø tartósított élelmiszerek fogyasztása
Ø nem megfelelő mennyiségű zöldség-, és gyümölcs fogyasztása
Ø különböző betegségek, legyengült állapotok
Ø túlzott fekete kávé fogyasztása
Szervezetünk minden nap ki van téve a változó mennyiségű savas és bázikus (lúgos kémhatású) anyagoknak.
A cél pedig pont ennek az egyensúlynak a fenntartása.

Milyen tünetekkel jár a túlsavasodás?
Ø Legyengült immunrendszer azaz állandó megfázások, nátha
Ø Ingerültség
Ø Fáradékonyság, kimerültség
Ø Rosszkedv, semmi életkedv, súlyosabb esetben akár depresszió
Ø Szétszórtság, koncentráció romlása
Ø Száraz, töredező haj és körmök
Ø Fakó, száraz bőr
Ø Magas vérnyomás
Ø Candida
Ø Elhízás
Ø Allergia
Ø Ekcéma
Ø Anyagcsere zavarok
Ø Izom, és ízületi bántalmak, elváltozások

Valószínűleg Te is tapasztaltad már magadon a tünetek valamelyikét.

A savasító életmód és a savkeltő élelmiszerek fogyasztása következtében szervezetünk a savak semlegesítéshez bázikus anyagokat(lúgos) igényel és használ fel. Ezzel is törekedve az egyensúly fenntartására.

Szervezetünk kiegyensúlyozott sav-bázis háztartásához a bázikus anyagoknak kb. nyolcvan százalékos túlsúlyban kellene lenniük!!!

A zöldségek, gyümölcsök és bizonyos tejtermékek ezeknek a bázikus (lúgos) anyagoknak a forrásai.
Ha nem tudjuk kellő mértékben fogyasztani ezeket, mindenképpen szükség van valamilyen külső segítségre, bázikus (lúgos) tápanyagtartalmú táplálék-kiegészítőre.

Ha kávézol rendszeresen, vagy akár kávéfüggő vagy -mint ahogy én is- akkor erre a problémára megoldás lehet a DXN Ganodermás kávéja!!

A DXN Ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos hatását csak úgy tapasztalhatjuk meg, ha nem fogyasztunk mellette másmilyen kávét!

DXN Ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és egyéb ízfokozókat!!!!!!!

Ez a kávé nem marja a gyomrod, nem lesz gyomorégésed és segít szervezeted pH-egyensúlyának a fenntartásában és nem utolsó szempont, hogy nagyon-nagyon finom!!!

Végre lelkiismeret-furdalás nélkül lehet kávézni, mert a Ganodermás kávé fogyasztásával nem savasítod tovább a szervezeted, hanem megkezded az intenzív lúgosítást!
Meg fogod tapasztalni a Ganodermás kávé jótékony hatásait: kitisztul a szervezeted, megnő az életenergiád, erősebb és ellenállóbb leszel a megfázásokkal, betegségekkel szemben és nem mellékesen akár még néhány kiló is leszaladhat…

Hiszen nincs nagyobb kincsünk, mint az egészségünk! Vigyázzunk a saját testünkre, a megelőzés a legfontosabb!!