Szükséges tápanyagok

természetes étrend-kiegészítők
ellenőrzött minőség

Természetes

Természetes alapanyagok és természetes feldolgozási eljárás, vegyszermentes környezetben.

Ellenőrzött minőség

Nemzetközileg elfogadott minőségi igazolások: TGA, GMP, és ISO minősítések

Megfizethető

A termékek elérhetőek, megfizethetőek , minőségiek, ár/érték arányosak.

Tudatos táplálkozás és tudatos hozzáállás

Egészségünket alapvetően meghatározza életmódunk, és azt, hogy mivel táplálkozunk.
Vajon be tudjuk-e szerezni a megfelelő alapanyagokat, a vegyszermentes zöldségeket, gyümölcsöket, és ezek elegendő vitaminnal, ásványianyaggal látják-e el szervezetünket?

Ezek fontos kérdések, és nagyon nagy szerepe van annak, hogy milyen étel kerül az asztalra, de ma már azt is látjuk, hogy elengedhetetlen a kiegészítés, és ehhez meg kell találnunk a megfelelő étrend-kiegészítőket.

Mi alapján döntöttem és kezdtem el használni a DXN cég termékeit?

A szempontok, amiket figyelembe vettem

Olyan termékeket kerestem, amik természetesen alapanyagokból készülnek és nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat.

Fontos volt számomra, hogy a bevitt étrend-kiegészítőket a szervezet is tudja hasznosítani, azaz jól fel tudjanak szívódni a tápanyagok.

Megfelelő tisztaságúak legyenek, nyomon követhető legyen a gyártásuk és nem utolsó sorban az ára is döntő volt. Hiszen rengeteg termék van a piacon, bőséges a választék és az árak is változóak.

Tények a DXN-ről

Az első és piacvezető ganoderma vállalat

25 éves vállalat Malajziából

9 éve Magyarországról indult az európai piacon a termékek bevezetése

Széles termékskála

Egyre több gyógygombát, gyógynövényt tesznek elérhetővé élelmiszereikben, termékeikben

Nemzetközi sikerek

Több, mint 7 millió törzsvásárló és családjuk tapasztalatai a bizonyítékok a termékek hatásaira

Minden egy kézben

Termelés, feldolgozás, gyártás, értékesítés – ez garancia a minőségre és a kedvezőbb árra.

Miért az egyik legjobb a DXN Ganoderma?

A DXN Ganoderma ültetvényei számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkednek a csúcsminőségű Ganoderma termesztésben.

Ezek a különlegességek a következők:

  • Megfelelő Klíma – forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban.
  • Tiszta víz – 7.0 7.9 pH fenntartásával
  • Friss levegő – az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeinkben
  • Bio termesztés – természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.
  • Szövet kultúra módszer – 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen.
  • Felfüggesztett Elrendezési Módszer – azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak növekedése biztosított.

Datuk’ Dr. Lim Siow Jin

A DXN alapítója és elnöke

Dr. Lim a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a Ganoderma gomba csodálatos világába.

Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott Ganoderma – vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

A DXN Ganoderma ültetvénye

70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd’s Minőségbiztosítótól 2000 júliusában.

Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes Ganoderma művelési folyamat megfelel a MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.

2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is.

A DXN gyógyszerészeti gyár

DXN Holding Bhd. Laboratórium Osztálya 34.000 négyzetméteren terül el és világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első ganoderma feldolgozógyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól és a Lloyd’s Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999 szeptemberétől.

A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától.

A két DXN kávé feldolgozó gyár a 42.000 négyzetméteres beépített területtel és világszínvonalú létesítményekkel ahol étel és italtermékeket állítanak elő.

A DXN Laboratórium Osztálya

július 17-én megkapta a MS ISO/IEC 17025 Akkreditációs Oklevelet a műszaki megfeleléséért, meghatározott műveleti hatóköréért és a laboratórium minőség kezelőrendszerének működéséért

A kutatás-fejlesztés szintén kihangsúlyozza a DXN hosszútávú célkitűzését, hogy elsődleges fontosságúnak tekinti a környezetbarát gyakorlatot és emberi egészséget a gyártás minden fázisában.

A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását. Ez a DXN közös erőfeszítése a kutatás fejlesztésében oda vezetett, hogy a vállalat termékei megfelelnek a legmagasabb nemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek amennyire csak lehetnek.

Amit a ganodermáról és a spirulináról tudni érdemes

Dr. Lim megosztja velünk ezzel kapcsolatos tapasztalatait

Tudj meg róluk még több információt

Ganoderma

A gyógynövények királya

Spirulina

Kék-zöld alga

Cordyceps

Hernyógomba

Mi napi szinten fogyasztjuk, használjuk a termékeket és táplálékkiegészítőket. Tudatos hozzáállásal és tudatos táplálkozással nagyon sokat tehetünk: magunkért, családunkért és környezetünkért.

Kérdésed van?
Keress meg bátran elérhetőségeimen!